GRATIS PRØVEPERIODE

Join the Future of Training Management

FrontCore er fylt med tidsbesparende og effektivitetsøkende verktøy som frigjør tid fra administrative oppgaver. Med FrontCore kan du bruke den dyrebare tiden din på verdiskapende aktiviteter istedenfor.

"Vår erfaring med FrontCore er den aller beste. Selskapet og de ansatte er innovative og dyktige, og de hjelper oss å finne nye kunder hver dag."

- Tom Solstad, AOS Norge

 

Prøv gratis i 7 dager nå

Hva kan du oppnå med FrontCore?

 

Øk effektiviteten  Økt effektivitet

Deltakere ikon  Få flere påmeldinger

Automatisering ikon  Automatiser rutinearbeid

Verdiskapingsrakett ikon  Få mer tid til verdiskaping

Voks lønnsomt ikon  Voks lønnsomt

Blå pil vendt oppover

Gjør som ekspertene

Tusenvis av kurs- og opplæringsvirksomheter har dratt nytte av samarbeidet med FrontCore de siste 20 årene. Opplev fordelene av FrontCore du også.

Jan-Åke Projekthydraulik_200

Jan-Åke Johansson

Eier

Projekthydraulik 

“For oss har bruken av FrontCore utgjort en svært stor forskjell.

Tidligere brukte vi mye tid på manuelle prosesser. Når en kunde ringte for å melde seg på kurs, skrev vi ned bestillingen på papir og lagret papirene i permer. Bekreftelse for påmelding måtte vi sende ut manuelt på e-post.

Med FrontCore har vi redusert vårt manuelle arbeid betraktelig og nå er alt slik det burde være”

Liv Grindberg_200px

Liv Grindberg

Fagansvarlig kontor og økonomi,
OBI

“Etter at vi gikk over til FrontCore har vår kursadministrasjon blitt av en annen verden. Vi gikk fra å trøble med Excel-lister og påmeldinger via e-post til kursadministrasjon som går som en drøm.

FrontCore er koblet opp mot vår hjemmeside der våre besøkende ser en oversikt over vårt kurstilbud og melder seg på. I FrontCore er det enkelt å opprette nye kurs som skal vises i oversikten, påmeldingene går direkte inn i systemet, og vi sender e-post og sms til deltakerne via systemet. Vi er en veldig fornøyd kunde!”