Prøv gratis i 7 dager nå

Get your 7 days free trial now

Gratis prøveperiode

Join the Future of Training Management

FrontCore Kursadministrasjon er fylt med tidsbesparende og effektivitetsøkende verktøy som frigjør tid fra administrative oppgaver. Med FrontCore kan du bruke den dyrebare tiden din på verdiskapende aktiviteter istedenfor.

White arrow
Hva folk sier om oss

Ekte suksesshistorier

Se hvilken forskjell FrontCore gjør, direkte fra de som har opplevd forskjellen selv!

FAQ’s

Har du spørsmål?

Vi er her for å hjelpe deg! Finn svar på de vanligste spørsmålene nedenfor for å få en enklere og mer informert opplevelse.

Hvilke funksjoner kan får tilgang til under prøveperioden?

Under 7-dagers gratis prøveperiode vil du ha full tilgang til alle kjernfunksjonene i vårt kursadministrative system, inkludert kursoppretting, deltakeradministrasjon, automatiseringsverktøy og mer. Dette lar deg fullt ut oppleve hvordan vårt system kan strømlinjeforme og forbedre dine kursadministrative oppgaver.

Hvis du er interessert i å teste våre mer avanserte funksjoner, kan en produktspekter gi deg tilgang til disse. Etter at du har registrert deg for prøveperioden, vil en produktspekt kontakte deg for å høre om du ønsker å utforske mer av systemet. Denne personlige tilnærmingen sikrer at du kan fullt ut evaluere systemets muligheter tilpasset dine spesifikke behov.

Må jeg oppgi kredittkortdetaljer for å starte en gratis prøveperiode?

Nei, du trenger ikke å oppgi noen kredittkortdetaljer for å starte din gratis prøveperiode. Registrer deg enkelt med din e-postadresse for å begynne å utforske alle funksjonene vårt kursadministrative system har å tilby - helt uten forpliktelser.

Hva skjer når prøveperioden er ferdig?

Etter at gratisperioden avsluttes, vil du ha muligheten til å velge den planen som best passer dine behov for å fortsette å få tilgang til vår løsning for kursadministrasjon. Hvis du bestemmer deg for ikke å abonnere, vil din prøvekonto bli deaktivert.

For å overholde personvernsrettigheter sletter vi data på ubrukte kontoer etter 30 dager. Men, hvis du er interessert i å beholde data fra din prøveperiode til du er klar til å kjøpe, kan du kontakte vår kundeservice. Da kan vi sikre at ditt opprinnelige oppsett og data bevares, slik at overgangen til en betalt plan blir sømløs.

Kan jeg få hjelp av kundeservice under prøveperioden?

Under prøveperioden din vil en produktspekt kontakte deg for å følge opp hvordan testingen din går. Eksperten vil spørre om du trenger hjelp eller om du ønsker en personlig demonstrasjon av løsningen. Vi er glade for å veilede deg gjennom din gratis prøveperiode for å sikre at du kan få mest mulig ut av vårt TMS i løpet av testperioden.

Jeg ønsker å teste FrontCore LMS, ikke løsningen for kursadministrasjon. Hvordan gjør jeg dette?

For å starte en gratis prøveperiode av vårt Learning Management System (LMS) og utforske dets funksjoner og kapasiteter, vennligst besøk lms.frontcore.com og registrer deg der. Der kan du selv se hvordan vårt LMS kan støtte dine e-læringsinitiativer uten noen innledende forpliktelse.

Hva om jeg ønsker å teste både TMS og LMS? Hvordan kan jeg gjøre det?

For å utforske de fulle kapasitetene til både vårt kursadministrative system (TMS) og vårt Learning Management System (LMS), start med å registrere deg for en gratis prøveperiode av TMS på denne siden. Etter at du har opprettet din TMS-konto, fortsett til lms.frontcore.com for å registrere deg for gratis prøveperiode av vårt LMS.

Når du har kontoer i begge systemene, kan du koble dem sammen ved å bruke systemkoden som du får oppgitt i LMSet. Denne prosessen lar deg oppleve hvordan begge plattformene kan integreres for å forbedre og støtte ditt kurs- og opplæringstilbud.